Gezonde voeding

Wat is een gezond voedingspatroon nu juist? Zijn mijn voedingsgewoonten gezond of zijn ze voor verbetering vatbaar? Op welke manier kan voeding mijn gezondheid verbeteren?

Sportvoeding

Hoe moet ik eten in functie van trainingen/wedstrijden? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik optimaal recupereer na een zware inspanning? Hoe moet ik eten tijdens meerdaagse evenementen? Welke voedingssupplementen kan ik nemen om mijn prestatie te verbeteren? Hoe moet ik mijn voeding plannen om mijn drukke werkdagen te kunnen combineren met het sporten?

Afslanken

Wat moet ik doen om mijn gewenste gewicht of vetpercentage te behalen en hoe kan ik mijn nieuwe gewicht behouden?

Pathologie

Waarop moet je letten bij diabetes, hoge/lage bloeddruk, hart- en vaatziekten, voedselallergieën en –intoleranties, …

Voedingsanalyse

Ik sport regelmatig maar weet eigenlijk niet of mijn huidige voedingsgewoonten volstaan om mijn trainingen te ondersteunen? De voedingsanalyse omvat een intakegesprek, het invullen van een voedings-/trainingsdagboek en een tweede gesprek waarin een rapport van de huidige voedingsinname wordt toegelicht met eventuele verbeterpunten en tips om de voeding te optimaliseren.

Afslanken in groep?

Afslank coaching kan perfect in groep. Deelnemers motiveren elkaar om hun doelen te bereiken en de coach leidt alles in goede banen. Wekelijks komt de groep samen in een programma van 10 weken.

Klik hier om een afspraak te maken