Running Challenge

Ben jij een fervente loper die graag meedoet aan grote evenementen? Of is de loopsport nog volledig nieuw voor jou? Bij 185 bieden wij trainingsbegeleiding op maat voor lopers van elk niveau! Om toe te werken naar een mooie loopprestatie ben jij bij ons aan het juiste adres. Met een multidisciplinair team staan wij klaar om jou zo goed mogelijk op weg te helpen naar jouw volgende doel.

22-04-2015 wings for life training wuustwezel-78

Om een zo goed mogelijke begeleiding te bieden willen wij de individuele loopprestatie ook koppelen aan een groepsgebeuren, want niets is meer motiverend dan mensen met dezelfde passie als jij. Zo worden inspanningstesten in groep afgenomen en worden er infomomenten georganiseerd (over trainingsplanning, voeding- en gewichtsverlies en het mentale aspect van looptrainingen in je dagelijkse leven)

 

Wat kunnen wij jou concreet bieden?wings

  • Inspanningstesten. Lactaattesten om te weten wat je werkpunten zijn en om te bepalen in welke hartslagzones jij moet trainen om conditioneel verbeteren.
  • Trainingsplanning op jouw maat. Wij plannen onze trainingsschema’s rond jouw werk en gezinsleven.
  • Screening bij de kinesist. Een lichamelijke screening en een blessurepreventiefoefenschema.
  • Gebruik van de trainingsfaciliteiten. De mogelijkheid om vrij trainingen af te werken in de oefenruimte van het 185 coaching center.
  • Korting op de lactaattesting en trainingsbegeleiding.

Wil je meer informatie of een afspraak om jullie doel te bekijken – klik hier