Klinisch psycholoog - 185 Coaching Center

Klinisch psycholoog

Zowel jongeren als volwassenen die zich niet goed in hun vel voelen kunnen bij onze erkende psychologe terecht. Heb je weinig zelfvertrouwen? Voel je je snel neerslachtig? Ben je op zoek naar hulp om een moeilijke gebeurtenis te verwerken?

Bij 185 vind je een luisterend oor en worden er tools aangereikt om met bepaalde situaties beter om te gaan en negatieve gedachtes een halt toe te roepen.

Hoe?

Vaak liggen gebeurtenissen uit het verleden aan de basis van mogelijke huidige klachten. Onbewust hebben we sommige gebeurtenissen nog niet verwerkt, waardoor ze ons op latere leeftijd kunnen belemmeren. Omdat het vaak om een dieperliggende oorzaak gaat, ga je samen met onze psychologe op zoek naar waar iets vandaan komt om je klachten nadien structureel aan te pakken. Pas dan kan je bepaalde zaken loslaten en beter omgaan met moeilijke situaties, zonder opnieuw in een negatieve spiraal te belanden. Ook voor acute trauma’s - gebeurtenissen uit een recenter verleden en zonder een dieperliggende oorzaak - kan je terecht in het 185 Coaching Center voor de juiste ondersteuning en begeleiding.

Methoden

De psychologe werkt zowel cognitief-gedragstherapeutisch als met EMDR.

Tarieven Klinisch psycholoog

Psychologe€ 60,-per consultatie