Trainingsbegeleiding - 185 Coaching Center

Trainingsbegeleiding

The coach shows you the door but you have to open it yourself.

Trainingsbegeleiding


Op maat gemaakt!

185 begeleidt zowel professionele atleten als (beginnende) recreanten die hun sportprestaties willen verbeteren én dat op een verantwoorde manier willen doen. Transparantie, schema’s op maat en frequente feedback kenmerken onze werkwijze.

Na een verkennend gesprek bekijken we de beste oplossingen voor u doelen. Dit kan gaan van een lactaat test, loopanalyses, blessurepreventie screening, bike fit etc. We gaan voor u een op maat gemaakt programma samen stellen en gaan aan de slag om samen met u uw doelen te bereiken! 


Blessurepreventie screening


Sporter en niet-sporter.

Wil je afvallen, sterker worden of in conditie blijven na een blessure? Op momenten die jou het best passen, kan je in een leuke omgeving sporten onder begeleiding van onze kinesist!

185 heeft ervaring met zowel (top-)sporters als niet-sporters. We bespreken jouw doelen en maken een screening van het lichaam, zodat we verantwoorde keuzes maken in het opstellen van jouw persoonlijk oefeningenschema.

Dankzij de juiste combinatie van stabilisatie-, kracht- en coördinatie-oefeningen spreek je verschillende spiergroepen aan, versterk je de zogenaamde weak links (zwakkere spieren en gewrichten) en verklein je het risico op blessures.

Onder het motto van 185 #letswork4it houden we je gemotiveerd en streven we samen naar datgene wat je wil bereiken!