185 CORPORATE

Op zoek naar een sportief doel met je bedrijf? Medewerkers informeren over een gezonde, actieve levensstijl? Stress in een professionele omgeving tegengaan?

185 Corporate bouwt – dankzij op maat gemaakte infosessies, coachingstrajecten en workshops – mee aan een efficiënt gezondheidsbeleid voor zowel kleine als grote ondernemingen.

Benieuwd naar onze werkwijze en hoe we jullie doelen helpen behalen? Neem contact op en vertel ons over jullie bedrijf!

Together for Charity

10% van onze projecten met bedrijven gaat rechtstreeks naar het goede doel van de To Walk Again Foundation!

Website : www.towalkagain.be  

Corporate

Laat je inspireren door Marc Herremans!

Algemene begeleiding / Ons aanbod

Samen met je collega’s naar een sportief doel toewerken? Medewerkers informeren en adviseren over een gezonde levensstijl? Met ons op maat gemaakt aanbod ondersteunen we medewerkers waar nodig en spelen we in op de specifieke wensen van elk bedrijf afzonderlijk.

Het totaalconcept van 185 brengen we naar jullie werkvloer!

Met de steun en expertise van ons hele team adviseren en begeleiden we medewerkers op verschillende vlakken. Zo geven we workshops over uiteenlopende thema’s als verantwoord en blessurevrij sporten, voedingsadvies, mental coaching,…, nemen we fysieke en sportmedische testen af en/of stellen we trainingsschema’s voor langere termijn op.

Alle aspecten van een gezonde levensstijl die bijdragen aan een succesvolle onderneming kunnen opgenomen worden, naargelang jullie wensen.

Events

Samen met je medewerkers en collega’s grenzen verleggen? Vertel ons jullie doel en we gaan samen aan de slag! Geen specifiek event in gedachten? 185 Coaching Center werkt nauw samen met volgende projecten: 

Find your 185 bib!

Ben je goed in anderen motiveren? Wil je jouw collega’s aanzetten tot een actievere en gezonde-re levensstijl? Dan ben jij de medewerker die het bijzondere rugnummer 185 mag vertegenwoordigen!

Laat je inspireren door Marc Herremans & inspireer zelf je bedrijf.

Als 185-vertegenwoordiger krijg je een volledig op maat gemaakt sport- en gezondheidstraject en word je professioneel begeleid naar het uitgekozen bedrijfsevent. Na een sportmedische screening en conditietest stellen we een individueel trainings- en voedingsschema voor je op. De 185-coaches volgen je progressie nauw op en geven frequente feedback om jou de beste begeleiding te garanderen.

Je bedrijf met trots vertegenwoordigen en je collega’s motiveren daaraan bij te dragen, is jouw grootste motivatie!

Inspire for Charity!

Bewegen en gezonde voeding

28.05.2020 - Samen met onze nieuwe voedingsexperte combineren we meer bewegen met gezonde voeding.

Lees verder

Bike fit en lactaat test promo.

27.05.2020 - Om jullie opnieuw te lanceren geven we jullie de kans om naast een bike fit, meteen een lactaat test te doen.

Lees verder

Bikefit promotie tot eind juni.

22.05.2020 - We zijn massaal de fiets opgekropen de laatste weken. Om alle klachten op de fiets te vermijden geven wij een korting voor onze bikefit!

Lees verder