[Archief]
Power up your season

Alle teamcompetities lopen op hun einde, maar bij 185 coaching center denken wij al na over het volgende seizoen. Wil jij je klaar maken om sterk het nieuwe seizoen aan te vatten dan bieden wij je dit ideaal project aan.

12.04.2017

Blessurepreventieve screening

Screening door een van onze kinesisten waarbij we op zoek gaan naar zwakke schakels en krachtsverschillen in je lichaam, alsook je blessure geschiedenis wordt in kaart gebracht.

Core stability training

Aan de hand van de resultaten uit de screening wordt er een individueel oefenprogramma gemaakt waarbij de nadruk ligt op je eigen sterkten en zwaktes.

Mental brain training

Door gebruik te maken van externe prikkels, zoals Fitlight trainer, zorgen we ervoor dat je mentale vermoeidheid wordt verbeterd en dat je beter en sneller kan nadenken in vermoeide situaties.

Sport specifieke conditietrainingen

Naast het individueel oefenprogramma bieden we ook trainingen aan in kleine groepjes waarbij we sportspecifiek de conditie kunnen optrainen. Hierbij wordt vooral de nadruk gelegd op uithouding, acceleratie/deceleratie, wendbaarheid, reactiesnelheid en functionele krachttraining.

Ben je geïnteresseerd en wil je jezelf of je teamgenoten klaarstomen voor een top seizoen, neem dan contact met ons op.


Power up your season