[Archief]
Webinar Bikefitting 27/7

Wil je weten hoe je je fietspositie kan verbeteren? Of hoe een fietspositie comfortabel kan zijn? Een goede fietspositie zorgt voor een goede krachtontwikkeling op een comfortabele manier!

15.07.2022
https://185-coaching-center.webinargeek.com/...

Het is zomer, het ideale seizoen om te fietsen. Maar zit je wel comfortabel op jouw fiets? Veel mensen denken dat pijn of kwaaltjes normaal zijn op de fiets. Maar dat is niet het geval. Een goede fietspositie zorgt voor goede krachtontwikkeling op een comfortabele manier. Tijdens onze bikefitting gaan we op zoek naar deze ideale verhouding voor jouw fiets. Via 3d-technologie analyseren we jouw beweging op de fiets. De cijfers die we uit deze fietsmeting krijgen vertellen ons op welke manier jouw spieren functioneren en of de coördinatie tussen deze spiergroepen correct is. Een verkeerde fietshouding kan er namelijk voor zorgen dat bepaalde spiergroepen onder- of overbelast worden.


Dit is een complex verhaal. Vandaar dat wij een webinar over bikefitting organiseren op woensdag 27 juli 2022. Tijdens deze webinar overlopen we stap voor stap hoe een bikefit in zijn werk gaat en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen over jouw houding. Dus heb je nu vaak last op de fiets? Of wil je handige tips om zelf mee aan de slag te gaan?

Schrijf je in via deze link.