Bikefitting - 185 Coaching Center

Bikefitting

When body and bike connect, extraordinary things happen.

Om optimaal te presteren, is de juiste houding op je fiets van cruciaal belang. Met innovatieve technologieën en tools bepalen we jouw meest ideale en comfortabele fietspositie. Zo ontwikkel je makkelijker je maximaal vermogen, vermijd je pijn tijdens het fietsen en voorkom je blessures.

Bikefitting bij 185?

Kennismakingsgesprek & screening van het lichaam

We bespreken je huidige trainingsintensiteit, -frequentie, sportieve doelen en brengen eigenschappen als rijstijl, spiersterkte en -flexibiliteit volledig in kaart. Nadien kunnen we je fietspositie driedimensionaal en met behulp van een videoanalyse nauwkeurig vaststellen.

Schoenplaatjes afstellen

Naast de fiets zelf worden ook de schoenplaatjes juist afgesteld om de knieën en voeten juist te stabiliseren, zodat jij een maximaal aan kracht kan ontwikkelen.

Zadeldrukmeting (optioneel)

Bij zadelpijn kan je ook gebruik maken van het gebioMized zadeldruksysteem, dat meer info geeft over je positie en het meest geschikte zadel voor jou bepaalt.

De juiste positie

Na zo’n twee uur hebben we jouw perfecte positie digitaal opgemeten en tot op de millimeter nauwkeurig bepaald met behulp van het zgn. ZIN-apparaat. In de toekomst haal je een maximaal rendement uit je inspanningen, zonder pijn en risico op blessures!

Tarieven Bikefitting

Bikefitting inclusief aanpassing schoenplaatjes
atleten met jaarformule -20 % korting
€ 250,-
Bikefitting tweede fiets€ 50,-
Bikefitting tweede meting ander tijdstip€ 100,-
Aanpassen schoenplaatjes€ 50,-
Zadeldrukmeting€ 75,-
Fietspositionering in combinatie met zadeldrukmeting€ 295,-